Welkom op mijn vriendenpagina

Deze website heb ik opgezet omdat ik merk dat het in de tijd van digitalisering steeds moeilijker wordt om nieuwe vrienden te ontmoeten. Veel mensen zitten uren per dag aan een scherm gekluisterd en hebben moeite om buiten te komen daadwerkelijk mensen te ontmoeten. Ik probeer hierin een brug te slaan en het internet en digitale tijdperk te gebruiken om mensen met elkaar in contact te brengen.

  • Heb je behoeft aan meer sociaal contact?
  • Wil je graag nieuwe mensen leren kennen?
  • Wil je vrienden voor het leven maken?

Lees dan snel verder op mijn blog, want ik vertel je alles over het ontmoeten van nieuwe mensen. Bijvoorbeeld via het internet, maar ook door uit je comfort zone te stappen en eens vaker iets anders te doen dan je normaal zou doen.

Heb je vragen over mijn website of wil je gewoon graag een praatje maken? Laat een berichtje voor me achter op de contactpagina.

‘Een goede vriend is als een klavertje vier, moeilijk om te vinden maar het brengt geluk om deze te hebben.’ – Anoniem

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s